ROMANIA VA AVEA UN ARBITRU LA OLIMPIADA NITRA - CLASA STANDARD

Dupa o perioada foarte lunga, Romania reuseste din nou sa aiba un arbitru in echipa care va efectua arbitrarea porumbeilor la clasa Standard la Olimpiada Columbofila de la Nitra. Mai exact din 1995 nu am mai participat cu arbitri la Olimpiade.
Nimeni altul decat presedintele Corpului National de Arbitri al FCPR, dl. Prof. Nicolae Vlasie, cunoscut tuturor romanilor columbofili pentru activitatea de cateva decenii in slujba porumbelului voiajor-stadard.
Dl Nicu Vlasie, se afla la cea de a doua experianta de gen, el fiind in echipa aribitrilor si in 1987. Pe aceasta lista (foarte scurta) a romanilor care au avut onoarea sa fie selectati pentru arbitraj la Olimpiade se mai afla Dl Valcu Constantin, dl. Dinicu Alexandru si dl Kontz Eugen.
Trendul ascendent de credibilitate al columbofiliei romane, si al FCPR la nivel mondial, este probat din nou dupa alegerea in urma cu 2 ani a trei personalitati columbofile romanesti in structurile FCI, prin selectarea d-lui Nicolae Vlasie in corpul select al arbitrilor pentru aceasta Olimpiada.
Comitetul Director al FCPR, felicita si ureaza succes colegului nostru, si nutreste speranta ca porumbeii nostri sa urce pe podium, pe locul unde eram in trecut.
Marius Tunduc
inapoi