SEDINTA CONSILIU FNCPR & CONSULTARE NATIONALA

PROCES VERBAL AL ȘEDINȚEI CONSILIULUI DIRECTOR AL F.N.C.P.R.

Încheiat azi 08.08.2018
Au fost prezenți următorii membrii:
Dragomir Viorel, Gatejescu Florin, Sipoteanu Razvan, Badea Dorel, Huzu Alexandru, Zamfir Sorin, Bilan Florin, Tunduc Marius, Ormenișan Cătălin.
Ședința este statutară.

1. Discuții despre modificarea statutului.
Marius Tunduc prezintă câteva idei pentru îmbunătățirea activităților federației. Acestea nu sunt acceptate de Consiliul director.

2. La ultima ședință din luna aprilie s-a stabilit faptul că punctele introduse de către Consiliul director și CNS și care nu s-au validat de conferință să fie supuse la vot electronic prin intermediul Programului de clasamente înainte de a se tipării RNS.
Sunt prezentate de către dl. Bilan, paragrafele extrase de CNS ca fiind introduse de către CD și CNS și care nu au fost validate de conferință. Se stabilesc întrebările pentru consultarea națională, în vederea finalizării RNS și tipăririi acestuia. Întrebările apar în Anexa 1.
- Pentru validarea acestor puncte din RNS, asociațiile au obligația să convoace adunări generale pentru data de 14 octombrie 2018, astfel încît la ora 18.00 să poată vota punctele propuse online. Votul ține timp de 15 minute. Pentru întrebările cu mai multe variante de răspuns unde nici un răspuns nu va întrunii majoritatea se va organiza runda a doua de răspunsuri de la orele 18.30 la orele 18.45, cu primele două răspunsuri care au primit cele mai multe voturi.
- Ulterior, după armonizarea în RNS a rezultatului votului se va tipării RNS și se va distribuii membrilor. Costul unui RNS tipărit este de 3 lei și el va fi distribuit tuturor membrilor.

3. Pentru ședințele FCI din luna octombrie sunt delegați d-nii Tunduc Marius, Bilan Florin și Zamfir Sorin, aceștia având și funcții în cadrul FCI.

4. Pentru anul 2019 nu se va percepe cotizație.

5. Costul unui inel va fi de 1.5 lei iar plata acestora se face din 1 octombrie. După data de 1 ianuarie costul inelelor va fi de 1,75 lei. Stocul de inele va fi limitat ca atare vă sugerăm să vă aprovizionați din timp.

6. Columbofilii vor putea alege seriile pe care și le doresc, achiziționand online inele în schimbul unei cotizații PREMIUM de 350 lei. Sistemul va fi disponibil în cursul lunii octombrie. Iar plata inelelor se va putea face până în 30 noiembrie.

7. Expoziția Națională Columbofilă a României se va desfășura la Brașov, în data de 18 – 20 ianuarie, iar Gala Campionilor va fi în data de 19.01 orele 19.00. Detaliile vor fi publicate pe site-ul federației și pe site-ul www.galacampionilor.ro

8. Conferința Națională se va desfășura la Brașov, în 18.01 începînd cu orele 12.00


Președinte FNCPR
Marius Tunduc

[ANEXA 1 - INTREBARI PNC 14.10.2018]

[Rezultate SONDAJ PNC]

[Rezultate SONDAJ II PNC, intrebarea 7]

inapoi