SITUATIE MEMBRII LA FINALUL LUNII FEBRUARIE

Vă informăm că la data de 27.02.2018 asociațiile afiliate la Federatia Natională Columbofila (FNCPR) au inscris in campionatul National Columbofil un numar de 6878 de membrii.
Èšinând cont de faptul ca sezonul va începe peste 2 luni, È™i de ceea ce se întâmplă în fiecare an, va anuntam ca în acest an numărul celor care vor concura pentru cele mai prestigioase trofee naÈ›ionale a crescut È™i va mai creÈ™te, trecând sigur de 7000 de competitori, existenÈ›i fizic È™i posesori de porumbei È™i ceasuri de cronometrare.

În 2017 aproximativ 6800 de crescători au concurat în Pigeons Champions League È™i iată că pentru 2018 concurenÈ›a se arată È™i mai numeroasă.

Referitor la Clubul Gold, vă informăm că am reuÈ™it să trecem peste numărul iniÈ›ial de inele - 10.000, È™i alte 3000 de inele (conform solicitărilor) vor ajunge în curând în România. La distribuirea acestora, cuantumul premiilor va ajunge la impresionanta sumă de 260.000 lei (naÈ›ional È™i judeÈ›ean) lucru care face din competiÈ›ia Clubul Gold, un adevărat catalizator al celor mai buni columbofili !!!

inapoi