SONDAJ PENTRU ASOCIATIILE AFILIATE FNCPR

Rugam conducerile asociatiilor afiliate sa isi consulte membrii cu privire la sondajul publicat mai jos si sa transmita opinia membrilor raspunzand la acest sondaj, prin intermediul PNC, pana la data de 9 aprilie 2021 ora 20:00.

E important sa cunoastem opinia colegilor columbofili din toata tara cu privire la unele subiecte care se discuta de cele mai multe ori in cercuri restranse sau fac obiectul unor postari de pe social-media. Federatia, prin conducerea ei, oricare ar fi aceasta, este obligata sa se plieze pe dorintele membrilor si sa raspunda pozitiv cerintelor acestora, dezvoltand columbofilia in sensul agreat  de catre marea masa a columbofililor.

Sondajul se doreste a fi o piatra de temelie pentru eventualele modificari de regulament care ar putea surveni in cadrul alegerilor care vor avea loc in toamna urmatoare.

Va multumim anticipat pentru efortul Dvs. de a raspunde la aceste intrebari.

Cu stima si consideratie,

Consiliul Director al FNCPR


 

INTREBARI PENTRU CONSULTAREA NATIONALA REEFRITOARE LA NOUL RNC AL UFCR VALABIL PENTRU PERIOADA 2022-2025

1. AVAND IN VEDERE CONTRADICTIILE CREATE LA NIVELUL ASOCIATIILOR AFILIATE DE POSIBILITATEA FOLOSIRII UNOR ETAPE DE LA CATEGORII SUPERIOARE LA CATEGORII INFERIOARE, SUNTETI DE ACORD CU SEPARAREA CATEGORILOR DE CONCURS ? (SPRE EXEMPLU REZULTATELE CONCURSURILOR DIN CATEGORIA MARATON SA NU POATA FI FOLOSITE PENTRU NORMA CATEGORIEI FOND).

2. SUNTETI DE ACORD CU MAJORAREA NUMARULUI DE WEEKEND-URI DE MARATON LA PATRU WEEKEND-URI IN FIECARE SEZON ? (INTREBAREA SE REFERA LA ETAPELE DE MARATON DIN SEZONUL DE PORUMBEI MATURI)

3. SUNTETI DE ACORD CU REINTRODUCEREA CATEGORIEI MARATON NATIONAL EXTREM? (NORMA ACESTEI CATEGORII SE VA EFECTUA PRIN CUMULAREA PUNCTAJELOR OBTINUTE IN DOUA ETAPE CU DISTANTE PESTE 1000 KM).

4. SUNTETI DE ACORD CU POSIBILITATEA EFCTUARII MAI MULTOR PLANURI DE CONCURSURI LA CATEGORIA VITEZA, LA NIVELUL FIECAREI FILIALE A UFCR?

5. SUNTETI DE ACORD CU CRESTEREA GRADULUI DE DIFICULATATE AL NORMEI PENTRU CATEGORIA GENERAL NATIONAL IN NOUL RNC AL UFCR?

inapoi