UPDATE 28.03.2018 - RNS PENTRU 4 ANI - SUSTINERE

 

 


 

  


 


 

Stiu că ne dorim cu toții un RNS foarte bun, dar mai ales foarte stabil. Stabilitatea e singura care ne poate aduce liniște și calitate în competiții. Mai știu, din postura de președinte că în fiecare toamnă, sigur există cineva care ar mai schimba ceva la RNS, și de la asta am ajuns la modificări anuale.

Știu sigur că nu există regulament perfect, și că orice am face aduce plusuri și minusuri.
Împreună cu colegii mei din Comitetul Director și din CNS, am agreeat la ultima întâlnire comună, propunerea d-lui Gătejescu, ca prin asociațiile noastre să semnăm un angajament de susținere a actualului RNS și de respingere a oricăror propuneri de modificare pentru următorii 4 ani.

În acest sens, AJC Bihor, este prima asociație care face acest pas. Bineînțeles că nu doar asociațiile care au membrii în CD și CNS, sunt invitate să facă acest pas, ce toate asociațiile care își doresc stabilitate pentru a ne putea concentra pe alte probleme, lăsând în urmă veșnicele certuri de iarna pe RNS.

Vă invit sa facem acest gest simbolic și să ne canalizăm energia pe promovare, dezvoltare, atragere de membrii noi sau orice alte proiecte benefice!!!

Cu drag

Marius Tunduc

 

inapoi