UPDATE 28.03.2018 - RNS PENTRU 4 ANI - SUSTINERE

 

 


 

  


 


 

Stiu că ne dorim cu toÈ›ii un RNS foarte bun, dar mai ales foarte stabil. Stabilitatea e singura care ne poate aduce liniÈ™te È™i calitate în competiÈ›ii. Mai È™tiu, din postura de preÈ™edinte că în fiecare toamnă, sigur există cineva care ar mai schimba ceva la RNS, È™i de la asta am ajuns la modificări anuale.

Știu sigur că nu există regulament perfect, și că orice am face aduce plusuri și minusuri.
Împreună cu colegii mei din Comitetul Director È™i din CNS, am agreeat la ultima întâlnire comună, propunerea d-lui Gătejescu, ca prin asociaÈ›iile noastre să semnăm un angajament de susÈ›inere a actualului RNS È™i de respingere a oricăror propuneri de modificare pentru următorii 4 ani.

În acest sens, AJC Bihor, este prima asociaÈ›ie care face acest pas. BineînÈ›eles că nu doar asociaÈ›iile care au membrii în CD È™i CNS, sunt invitate să facă acest pas, ce toate asociaÈ›iile care îÈ™i doresc stabilitate pentru a ne putea concentra pe alte probleme, lăsând în urmă veÈ™nicele certuri de iarna pe RNS.

Vă invit sa facem acest gest simbolic și să ne canalizăm energia pe promovare, dezvoltare, atragere de membrii noi sau orice alte proiecte benefice!!!

Cu drag

Marius Tunduc

 

inapoi