CLUBUL GOLD - O NOUA ABORDARE, UN NOU SUCCES!

Proiectul „Clubul Gold“, iniÅ£iativă a FederaÅ£iei NaÅ£ionale a Crescătorilor de Porumbei din România, creÅŸte frumos de la an la an, oferind columbofililor români posibilitatea de a-ÅŸi monetiza pasiunea ÅŸi talentul. Åži în acest an, precum în precedenÅ£ii, numărul de columbofili care au achiziÅ£ionat inele Gold a crescut, fondul total de premiere la nivel naÅ£ional fiind unul fără precedent: 298.860 lei. 32 de asociaÅ£ii judeÅ£ene sunt implicate în acest proiect, 61% din întregul fond de premiere urmând să se întoarcă la nivelul acestora pentru a fi premiaÅ£i pe plan local primii cinci performeri care „au pariat“ pe revoluÅ£ionarul „Club Gold“.


În ciuda spiritului sceptic ce pare a caracteriza naÅ£iunea noastră în ultimii 30 de ani, FederaÅ£ia NaÅ£ională a Crescătorilor de Porumbei din România reuÅŸeÅŸte să-ÅŸi demonstreze capacitatea managerială prin creÅŸterea de la an la an a celui mai important concurs cu premii în bani organizat vreodată în columbofilia română, „Clubul Gold“.

Regulament nou, câÅŸtiguri mai multe pentru mai mulÅ£i columbofili

Pentru sezonul 2020, fondul de premiere al „Clubului Gold“ a ajuns la cifre fără precedent, 298.860 lei, columbofilii români achiziÅ£ionând 14.983 de inele Gold, cu 6% mai multe decât anul trecut ÅŸi cu 73% mai mult decât în 2017! Cifrele relevă un progres clar în ceea ce priveÅŸte credibilitatea proiectului la nivelul întregii ţări, cu atât mai mult cu cât, anul viitor, columbofilii din 32 de asociaÅ£ii judeÅ£ene vor fi premiaÅ£i în cadrul acestui concurs.
„Este o reuÅŸită extraordinară a FederaÅ£iei NaÅ£ionale a Crescătorilor de Porumbei din România, care subliniază, încă o dată, interesul federaÅ£iei de a acorda ÅŸansa unor câÅŸtiguri extrem de importante tuturor crescătorilor, indiferent de judeÅ£, pentru a asigura cât mai multe ÅŸanse de câÅŸtig, indiferent de zona în care se zboară ÅŸi de numărul de crescători care participă la un concurs. Vreau să subliniez faptul că, pe lângă cele 10 premii a câte 10.000 de lei oferite la nivel naÅ£ional, FNCPR acordă, anul viitor, nu mai puÅ£in de 115 premii crescătorilor la nivel de asociaÅ£ie judeÅ£eană, în ideea de a oferi columbofililor români ÅŸanse multiple de câÅŸtig. Începând de anul viitor, prin înÅ£elegerea ÅŸi implementarea acestui sistem, orice asociaÅ£ie afiliată federaÅ£iei va avea ÅŸanse să acorde crescătorilor, pe plan local, premii mult mai mari ca valoare. Din acest punct de vedere, invităm ÅŸi asociaÅ£iile care până în prezent nu s-au implicat în acest proiect să analizeze ÅŸi să popularizeze această frumoasă competiÅ£ie printre membri lor, generând astfel un alt pol de interes pentru columbofilii români dornici a încerca lucruri noi“, a declarat Alexandru Huzu, vicepreÅŸedinte al FNCPR ÅŸi coordonator al „Clubului Gold“.

Tot Banatu-i fruncea!

Ca ÅŸi în urmă cu un an, în 2019 asociaÅ£ia columbofilă aflată pe primul loc ca număr de inele Gold achiziÅ£ionate este tot Aradul. Nu mai puÅ£in de 1.367 de inele au fost achiziÅ£ionate de către crescătorii arădeni, motiv pentru care, în 2020, pe lângă cele 10 mari premii a câte 10.000 de lei oferite la nivel naÅ£ional la care vor concura, cei mai buni 5 columbofili pe plan local vor încasa câte un premiu de 3.364 de lei fiecare. Pe locurile 2 ÅŸi 3 se situează judeÅ£ele Suceava ÅŸi Prahova, 910 respectiv 888 de inele Gold, în timp ce, din provincia Oltenia, Vâlcea (800 de inele) ÅŸi MehedinÅ£iul (700 de inele) ocupă locurile 5 ÅŸi 6.
Pentru a înÅ£elege ÅŸi mai bine noul sistem de premiere, merită subliniat faptul că un număr de 5 crescători din 15 judeÅ£e vor încasa, pe plan local, o sumă formată din patru cifre, cuprinsă între 1.000 de lei ÅŸi peste 3.300 de lei, în timp ce, anul trecut, în această fericită situaÅ£ie se aflau columbofilii din doar 5 judeÅ£e.
Vă reamintim faptul că, prin noul regulament al „Clubului Gold“, FederaÅ£ia NaÅ£ională a Crescătorilor de Porumbei din România acordă zece premii la nivel naÅ£ional, obligatoriu macăr câte unul în fiecare provincie, în valoare de 10.000 de lei brut, în timp ce la nivel judeÅ£ean sunt acordate câte cinci premii cu un cuantum direct proporÅ£ional cu numărul de inele vândute. În acest fel, aria de premiere ÅŸi numărul de columbofili premiaÅ£i au crescut semnificativ, decizia FederaÅ£iei de a oferi unui număr mai mare de columbofili ÅŸansa de a câÅŸtiga un frumos premiu în bani dovedindu-se salutară.

Adaugat: 26.07.2019 10:52:01