SERIOZITATEA, CHEIA SUCCESULUI CLUBULUI GOLD!

Fără îndoială, Clubul Gold, competiÅ£ie organizată de către FederaÅ£ia NaÅ£ională a Crescătorilor de Porumbei din România, este, după doar un sezon, cel mai de succes eveniment columbofil din Å£ara noastră. Cu o organizate ireproÅŸabilă, o desfăşurare transparentă ÅŸi un fond de premiere fabulos, Clubul Gold a reuÅŸit să câÅŸtige încrederea crescătorilor români. Iar acest lucru poate fi oricând probat cu cifrele oficiale care arată o creÅŸtere spectaculoasă a inelelor Gold achiziÅ£ionate pentru sezonul 2018.
Unul dintre judeÈ›ele unde cererile de inele Gold au depășit aÈ™teptările este È™i Bacăul, care, de la 255 de inele vândute în primul sezon, a ajuns acum la peste 1065! Nu este de mirare însă dacă ne gândim că marele câÈ™tigător al primei ediÈ›ii al Clubului Gold a fost un crescător băcăuan. Este vorba despre Florin Vartolomei, care a reuÅŸit o performanţă să claseze trei porumbei în primii douăzeci pe plan naÅ£ional, încasând, în cadrul Galei Campionilor, desfășurată în luna ianuarie, la Oradea, cel mai mare premiu oferit vreodată de o organizaÅ£ie columbofilă din România - 30.000 lei!

„Ne-a surprins interesul acesta enorm pentru inelele Gold. Însă, dacă stăm să ne gândim mai bine, este explicabil având în vedere că doi crescători din judeÈ›ul nostru au câÈ™tigat, la prima ediÈ›ie, 40.000 de lei, unul dintre ei, Florin Vartolomei, plecând acasă cu 30.000 de lei. Normal că ceilalÈ›i crescători au prins curaj È™i anul acesta au cumpărat È™i ei inele. VedeÈ›i dumneavoastră, noi, crecătorii români, am tot fost înÈ™elaÈ›i de-a lungul anilor la fel È™i fel de competiÈ›ii unde ni se promiteau premii valoroase, dar unde câÈ™tigătorii nu primeau niciodată premiile. AÈ™a că majoritatea sunt sceptici. Dar, acum, la Clubul Gold, oamenii au văzut că este ceva serios È™i că premiile, care sunt foarte bune, chiar ajung la câÈ™tigători. În primă fază, noi am comandat 2-300 de inele, adică tot ce comandasem È™i anul trecut. Apoi, crescătorii au văzut că cei doi câÈ™tigători ai noÈ™tri au primit banii È™i competiÈ›ia este serioasă, am mai comandat de cinci ori. Chiar È™i azi am vândut 10 inele. Vă daÈ›i seama, este mijlocul lunii iunie, iar oamenii au venit după inele“, a declarat Adrian Cosma, reprezentantul AsociaÈ›iei Columbofile Bacău.

Acesta a precizat că, dincolo de premiile naÈ›ionale, foarte importante sunt È™i cele zece premii care vor putea fi acordate la nivelul judeÈ›ului Bacău, graÈ›ie numărului mare de inele vândute în acest sezon. „Vor fi peste 10.000 de lei care vor fi împărÈ›iÈ›i în câte zece premii pentru crescătorii cu cele mai bune rezultate. Sincer, eu aÈ™ fi vrut să fie mai multe premii, chiar dacă de valoare mai mică, 20 de premii a câte 500 de lei fiecare spre exemplu. Cred că ar fi mai bine pentru crescători să fie cât mai mulÈ›i care să fie premiaÈ›i. Mă refer chiar È™i la premiile naÈ›ionale. Dincolo de toate, important este că există această competiÈ›ie, care s-a desfășurat fără probleme, È™i care reuÈ™eÈ™te, iată, să stimuleze È™i să recompenseze crescătorii de porumbei“, a mai spus Cosma, care speră ca Bacăul să aibă È™i la anul câÈ™tigători, chiar mai mulÈ›i decât sezonul precedent!

 

Adaugat: 14.06.2018 19:50:51