FEDERATIA NATIONALA A CRESCATORILOR DE PORUMBEI DIN ROMANIA

LICITATII ONLINE

Licitatii inele Cum licitez inele Cum primesc inelele  
Utilizator: Parola: [REAMINTIRE PAROLA]

Cum licitez inele


Pentru a putea licita trebuie sa va autentificati. Pentru aceasta, puteti folosi adresa de e-mail si parola folosite si la Programul National de Clasamente pentru anuntarea porumbeilor.

Cei care nu au adresa de e-mail introdusa in program, sau deloc, pot folosi la Utilizator numarul de telefon folosit la anuntarea porumbeilor prin SMS, impreuna cu parola generata automat. 

Pentru  afla parola, cei care au introdusa adresa de e-mail, pot folosi link-ul  [REAMINTIRE PAROLA] pentru a primi pe e-mail parola asociata adresei de e-mail.

Daca nu aveti adresa de e-mail, si in programul de clasamente aveti introdus numarul de telefon, puteti afla parola generata automat de la Responsabilul Tehnic al Asociatiei sau trimitand un e-mail pe adresa kernelu@gmail.com in care sa specificati judetul, numele, numarul de telefon folosit in programul de clasamente si eventual si codul de crescator utilizat in sezonul 2018 (ex. BH501). 

Nota: Termenul licitatiei va fi prelungit automat cu 15 minute de la ofertare doar pentru intervalul de serii la care a fost facuta o oferta in ultimele 15 minute ale licitatiei respective.

hextech.ro
Copyright © F.N.C.P.R. 2015 - 2019