FEDERATIA NATIONALA A CRESCATORILOR DE PORUMBEI DIN ROMANIA

LICITATII PORUMBEI

Licitatii porumbei Licitatii inele Cum licitez porumbei  
Utilizator: Parola:
Se termina pe
23.01.2019
LICITATIE FLOREA SORIN alaturi de FNCPR partea a IV a

Florea Sorin, investitorul numarul 1 al ultimilor ani din Europa, este alaturi de Federatia Nationala Columbofila din Romania, donand un numar impresionant de pui, pentru o licitatie ce are ca scop ajutarea Federatiei Nationale Columbofile in atingerea scopurilor propuse. Banii obtinuti in urma acestei licitatii vor fi folositi de catre Federatia Nationala Columbofila pentru dezvoltarea sportului columbofil in Romania, actiuni caritabile si dezvoltarea relatiilor internationale.
Pe aceasta cale multumim d-lui Florea Sorin, pentru frumosul cadou facut in preajma sarbatorilor si ne dorim ca porumbeii dansului sa straluceasca in crescatoriile in care vor ajunge acesti porumbei asa cum o fac deja pe majoritatea columbodroamelor lumi si in foarte multe crescatorii din tara si strainatate.

Detalii licitatie
Finalizat pe
16.01.2019
LICITATIA CARITABILA FUNDATIA PRETUIESTE VIATA PARTEA A II A

Federatia Nationala Columbofila organizează în luna decembire, o serie de licitatii caritabile venind în sprijinul Fundației ,,Prețuiește viața,,
Credem cu tărie că prin aceste acțiuni de binefacere, putem aduce puțină bucurie în inimile celor triști, iar binecuvântările pe care marea majoritate dintre noi le avem, de multe ori chiar fără să realizăm asta, pot, datorită donațiilor noastre salva vieți, schimba destine și aduce bucurie în viețile atât de greu încercate a unor semeni ai noștri.
Am găsit în ,,Prețuiește viața,, un partener dedicat ajutorării celor aflați în dificultate, iar în Andreea Marin un om născut parcă pentru aceste acțiuni formidabile.
Totodată am găsit columbofili cu inimă largă, care au decis să ofere pentru licitare, exemplare de mare valoare și calitate, al căror gest filantropic va fi apreciat și aici de către noi dar și de către Creatorul universului.
Vă mulțumim tuturor pentru implicare, și fie ca acest moment să fie doar începutul unor serii de acțiuni care de-a lungul anilor, în această perioadă din an, cu adevărat în viața celor care cu adevărat în aceste momente au nevoie de ajutorul nostru!!!
Mult succes tuturor celor care vor licita!

Marius Tunduc
Președinte F.N.C.P.R.

Detalii licitatie
Copyright © F.N.C.P.R. 2015 - 2019