FEDERATIA NATIONALA A CRESCATORILOR DE PORUMBEI DIN ROMANIA

LICITATII PORUMBEI

Licitatii porumbei Cum licitez porumbei  
Utilizator: Parola:

Politica de confidentialitate


www.federatianationalacolumbofila.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu vizitatorii site-ului, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a noutatilor acestuia.

www.federatianationalacolumbofila.ro va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.federatianationalacolumbofila.ro. www.federatianationalacolumbofila.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-uri si poate trimite informari, felicitari sau alte mesaje speciale.

www.federatianationalacolumbofila.ro nu promoveaza SPAM-urile. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.federatianationalacolumbofila.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. 

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa de email: office@fcpr.ro sau kernelu@gmail.com si la numerele de telefon: 0723/256.455 sau 0742/312.313.

Copyright © F.N.C.P.R. 2015 - 2022