FEDERATIA NATIONALA A CRESCATORILOR DE PORUMBEI
DIN ROMANIA

FEDERATIE AFLATA SUB INALT PATRONAJUL ALTETEI SALE REGALE PRINCIPELE RADU AL ROMANIEI
Familia Regala de Romania
Conducere Statut Istoric Asociatii afiliate RNS Membrii de onoare Contact Marci inregistrate Clubul GOLD
 Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Federatia Crescatorilor de porumbei din Romania denumita mai departe FNCPR, în calitate de autor, proprietar, administrator al www.federatianationalacolumbofila.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.

În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, FNCPR are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

FNCPR se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.federatianationalacolumbofila.ro, prin accesarea aplicatiei FNCPR Notificari pentru sistemele cu Android, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

- dreptul la informare (art.12)
- dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
- dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
- dreptul de opozitie (art.15);
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
- dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamântul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de FNCPR în conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricând acest lucru la urmatoarea adresa: Federatia Nationala a Crescatorilor de Porumbei din Romania, Sector I Bucuresti, Str. Fagaras Nr. 14.

Scopul colectarii datelor
Atunci când ne furnizati datele cu caracter personal, FNCPR le poate utiliza în urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica în alt fel:

- pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
- pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat în sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (program de operare etc);
- transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
- informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele FNCPR sau ale firmelor partenere;

FNCPR poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de buna-credinta în care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale FNCPR si ale site-ului www.federatianationalacolumbofila.ro; actionarea în circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci când FNCPR este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.federatianationalacolumbofila.ro sau prin aplicatia FNCPR Notificari, în urmatoarele scopuri:

- înregistrarii dumneavoastra ca membru;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele institutiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime
FNCPR poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrarii în urmatoarele scopuri:

- realizarii de rapoarte / analize;
- realizarii de informari în scopuri proprii;
- publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de FNCPR
Utilizarea cookie-urilor
Cookie-urile (terminologia include "Internet Cookie", "browser cookie", "HTTP cookie" sau pur ?i simplu "cookie" ) sunt fisiere sau informatii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastra sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci când accesati Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si nu poate accesa informatiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Mentionam ca aceasta tehnologie nu contine programe software, virusi sau spyware.

Utilizam cookie-urile pentru a face Site-ul mai usor de utilizat si pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele si necesitatile dumneavoastra. Cookie-urile sunt utilizate si pentru a mari viteza viitoarelor dumneavoastra activitati si experiente pe site-ul nostru. Acestea se refera la preferintele dvs. în materie de confidentialitate online sau publicitate relevanta. De asemenea utilizam cookie-uri pentru a compila statistici anonime, cumulate, care ne permit sa întelegem cum utilizeaza oamenii Site-ul si pentru a ne ajuta sa îmbunatatim structura si continutul lui, excluzând indentificarea personala a utilizatorului.

Cum pot sa controlez sau sa sterg cookie-urile?
Majoritatea browserelor de Internet sunt setate initial pentru a accepta automat cookie-uri. Puteti modifica setarile pentru a bloca cookie-urile sau pentru fi notificat în momentul când sunt trimise cookie-uri catre calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra mobil (smartphone, tableta).

În cazul în care anulati cookie-urile pe care le utilizam, nu veti mai primi informatii personalizate atunci când vizitati Site-ul FNCPR.

Daca utilizati mai multe dispozitive pentru a vizualiza si a accesa Site-ul (de ex. calculatorul, smartphone, tableta, etc) va trebui sa va asigurati ca fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel încât sa corespunda preferintelor dumneavoastra de cookie.

Mai jos aveti câteva link-uri, care va explica cum puteti schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula în "optiuni" sau în meniul de "preferinte" al browserului. Pentru mai multe detalii puteti folosi si optiunea "ajutor" a browserului dumneavoastra.

Cookie settings în Internet Explorer
Cookie settings în Firefox
Cookie settings în Chrome
Cookie settings în Safari

 Meniu
  • Columbofil.com este locul in care gasesti informatii despre porumbei voiajori, modul de hranire, tratamente, concursuri, sfaturi columbofile.Columbofil.com este locul in care gasesti informatii despre porumbei voiajori, modul de hranire, tratamente, concursuri, sfaturi columbofile.
  • Portal dedicat porumbeilor de fond si maraton.
  • Cupe porumbei
  • Clubul GyoSport-Columbofilie. Cei mai buni columbofili din Bucuresti si din apropiere. Te invitam sa ni te alaturi!
  • Stiri, Articole, Produse pentru porumbei, Competitii si rezultate columbofile, porumbei si crescatori
  • Stiri, Articole, Competitii si rezultate columbofile
  • www.softworks.ro
  • www.ccaj.ro
  • Produse porumbei

Online: 040

Harta Site | Contact | Copyright © F.N.C.P.R. 2014 - 2018