ACTUALIZARE 04.01.2017: Asa cum poate majoritatea dintre dvs ati vazut deja la televizor, Complexul President de la Tg. Mures a fost sechestrat prin procedura judiciara. (vezi aici detalii, cum au fost difuzate pe canalul Digi24)

Ca atare a trebuit sa gasim foarte repede o formula de organizare in alta parte.

Comitetul director al FNCPR, a decis in urma ofertelor primite ca Expozitia Nationala Columbofila 2016 sa aiba loc la Oradea, tot in aceeasi perioada 21 - 22 Ianuarie, sambata si duminica pana la orele 16:00.

Expozitia porumbeilor va fi la Trade Center Oradea.

Banchetul columbofil se va desfasura la Ambasador in complexul Oradea Shopping City.

[Click - harta cu locatiile]

Intrarea la expozitie este 20 lei, inclusiv catalog.

Catalog - 10 lei ( format A5 ) .

Intrare la masa festiva este 250 lei .

Porumbeii participanti in expozitie nu se platesc.


 

Oradea 21 - 22 Ianuarie 2017

 

Va invitam sa luati parte la cel mai grandios eveniment columbofil anual: EXPOZITIA NATIONALA COLUMBOFILA A ROMANIEI

In 2017, mai avem un motiv de sarbatoare - Federatia Nationala Columbofila implineste 80 de ani, moment de bucurie, dar si de meditatie si aducere aminte a tot ce a insemnat evolutia noastra in acesti ani.

Anul acesta expozitia va putea fi vizitata sambata si duminica, deci nu si vinerea cum eram obisnuiti in trecut.

Banchetul Campionilor se va desfasura sambata seara, in 21 ianuarie si se anunta de pe acum surprize deosebite la eveniment.

 

SEMINARII CU CRESCATORI DE TOP

Sambata 21 ianuarie, incepand cu ora 12:00 va invitam pe toti la un seminar deosebit sustinut de Rick Cools, celebru crescator belgian.

Tema seminarului: Vaduvia cu femele.

Seminarul este oferit gratuit de catre firma Rohnfried in colaboarare cu FNCPR.

 

Tot sambata de la orele 15:00, te invitam la un eveniment unic: Seminar cu Lothar Lessmeister 1(imaginea din stanga) International Barcelona 2016 si Hugo Kipp (imaginea de mai jos) 1 International St. Vicent 2016 despre cursele de maraton, pregatirea porumbeilor si concurarea lor la testul suprem: maratonul!!!

 

 

 

O ocazie unica, oferita de catre Federatia Nationala Columbofila sa fii alaturi de doi colosi ai columbofiliei mondiale si sa afli de la ei informatii proaspete despre pregatirea porumbeilor de maraton.