Update


Notificare 12.05.2019 La finalizarea imbarcarii la V8, indiferent ca se da sau nu Upload to Server, se da STOP si OK (imprimare), altfel nu e finalizata corect imbarcarea.
Notificare 12.05.2019 La imbarcare, daca trapa nu citeste unii porumbei corect, alimentati ceasul si prin adaptor separat, nu doar prin cablul conectat la trapa de imbarcare.
UPDATE 01.03.2019 CEAS Versiune de soft pentru ceasuri disponibila aici, varianta UPGRADE V8.70-5 (respectiv V8.70-5_201903_FULL - aceasta sterge tot de pe ceas, rezolva problemele de update de la variantele de soft mai vechi) - PENTRU DESIGILARE DE ACASA
INFO 17.04.2018 La cartelele SIM noi de la Orange daca nu functioneaza corect APN "internet", folositi APN "net".

UPDATE 17.03.2018 CEAS Noua versiune de soft pentru ceasuri disponibila aici (directorul VECHI), varianta UPGRADE V8_48
Nota: Inainte de a face update la aceasta versiune, asigurativa ca pe ceas este instalata varianta V8_42, minim (vezi mai jos). Upgrade-ul de la 42 la 48 NU sterge datele de pe ceas.

UPDATE 20.07.2017 CEAS Versiune de soft pentru ceasuri disponibila aici, varianta UPGRADE V8_42
Nota de informare V8_42:
- versiunea V8.42_new_ceasuri_2017.zip este pentru ceasurile din 2017 (nu se pierd datele de pe ceas, functioneaza ca un upgrade normal)
- versiunea V8.42_old_ceasuri_2016.zip este pentru ceasurile din 2016 (intitializeaza ceasul total, se pierd datele - asigurativa ca aveti sincronizati in softul Clubsys toti porumbeii cu codul cipurilor)
Atentie! pentru aceasta varianta, dupa introducerea cardului SD si pornirea ceasului, pe ecran apare mesajul "Kernel updating ..." si ledul de sub ecran va lumina culoarea rosie; dupa aproximativ 30-60 de secunde operatiunea de upgrade ia sfarsit in momentul in care ledul rosu se stinge; in acest moment se scoate cardul SD si se reporneste ceasul; Va aparea mesajul "Update successfully!" si ceasul se poate reinitializa cu datele crescatorului si sincroniza porumbeii
- pentru a fi siguri ca ceasul citeste corect fisierele de pe card, folositi instrumentul HP Format Tool (HPUSBFWH.EXE) din directorul SDFormatTool (cu optiunile FAT32 si Quick Format)
- daca se foloseste varianta gresita de update, nu este nici o problema, se schimba cardul (sau se rescrie pe acesta varianta corecta de soft) si se reia procesul de update.

UPDATE 19.03.2018 SOFT PC O noua versiune a aplicatiei Club Manager pentru PC (Rezolva problema cu sincronizarea/copierea seriilor de cip in soft + stergere multipla serii + sync marked=imbarcati +sync results=sosiri porumbei ), vedeti in link-ul de mai jos (manuale+...): ClubSys_V8_EU_TCSetup.exe (exista si executabilul ClubSys_V8_EU_TC.exe / daca aplicatia este deja instalata, ajunge doar sa inlocuiti cu [ACEST] fisier fisierul din C:\Program Files (x86)\avancetech\ClubSys_V8_EU_TC\)

Idei generale de folosire a ceasului Topigeon V8

1. Crescatorul si lista de porumbei se creeza pe calculator, in softul ClubSys

2. Cipuirea / atribuirea inelelor se face pe ceas.

3. Concursul se poate crea atat in softul ClubSys si sincronizat in ceas, cat si direct in ceas.

4. Orice operatiune de imbarcare/desigilare se face cu antena gps conectata la sistemul de club, avand ledul albastru aprins continuu.

5. Codul de concurs se preia din Clasamente 2019(in paranteza) sau din Planul de Zbor 2019(coloana COD CONC)
DACA ORGANIZATOR ESTE ALT JUDET, TREBUIE ALES CODUL DIN PLANUL ACELUI JUDET !!!

6. Link [MANUALE + SOFT + PAROLA SOFT]


Metoda de update soft ceas:

1. Se copiaza cele 2 fisiere (V8.42 are mai mult de 2 fisiere) si directorul din arhiva pe un card SD (*unele versiuni nu au directorul resources). Cardul se introduce in ceas.
2. Se da restart la ceas (Comunicatii -> Restart). Dupa repornire se apasa OK. Se scoate cardul.
3. Se verifica sa fie Limba Romana si UTC+3(Info Sistem) si apoi se da restart din nou.
Fisiere update soft ceas pe card SD

Tutorial video - engleza: